Nordlid | Ekstra Bladet

Da Ekstra Bladet+ blev
for godt til at være gratis

Ekstra Bladet, der er det største nyhedsmedie i Danmark, havde behov for hjælp. Der var styr på eb.dk med over 900.000 daglige brugere. Men når det kom sig til deres betalte indhold, så var konverteringen ikke tilfredsstillende. Brugerne havde svært ved at afkode betalingsuniverset, der til dato havde haft to niveauer. Nordlid fik til opgave at relancere hele betalingsuniverset, der efter lanceringen skulle bestå af tre produktpakker og et øget prisniveau til de eksisterende brugere.

eb grafik gif

En ny Value Proposition
blev fundamentet

Vores strategiteam skabte en Value Proposition til Ekstra Bladet+ og ud fra denne udviklede vi det nye pay off: "For godt til at være gratis" og et visuelt kreativt koncept. Her lod vi publikum få en smag af alt det, man går glip af, medmindre man betaler for Ekstra Bladet+.

ekstra bladet print graffiker

Kampagnen blev
rullet ud på tværs af medier

Formålet med første burst var at forklare, at man med Ekstra Bladet+ får meget mere af alt det vilde, frække, sjove, sensationelle og spændende. Andet burst gik mere over i hardcore salg af de tre abonnementer. Begge burst blev kørt massivt på tværs af Ekstra Bladets egne medier og på Youtube, Facebook, webTV og som biografspots.

Kampagnen skabte opmærksomhed på SoMe

Hvad gemmer sig bag +’et? Konceptet åbnede op for et kreativt univers, der skabte opmærksomhed på de sociale medier.

Ekstra Bladet+
blev set i biografen

Vi imødekom målgruppen, når de var klar til sjove, spændende, frække eller makabre historier.

Forrige case

Hør mere om denne case

Andreas Hansen

+45 28 11 39 41
aha@nordlid.com

Næste case